Skladištenje

Profesionalna
usluga skladištenja

Naši skladišno – poslovni kompleksi na raspolaganju su svim tvrtkama koje imaju potrebu za korištenje najsuvremenijih rashladnih komora i tehnologija čuvanja proizvoda na plus i minus režimu

 

Stanic_skladiste-najam8
Reprezentativan

Poslovni kompleks

Centralno skladište od 7000 m2 nalazi se na Kerestincu, ali isto tako svaki DC raspolaže i s vlastitim skladišnim prostorom. Moderno opremljena skladišta i stručno osoblje garantiraju profesionalnu uslugu skladištenja.

Najmodernije rampe s mogućnošću podešavanja prilaza, njih osam, za prihvat robe smještene su na jugoistočnoj strani građevine projektirane na način da se istovremeno može obavljati funkcija utovara i istovara više prijevoznih jedinica. Raspolažemo sa 11 rashladnih komora različitih temperaturnih režima, s visoko regalnim skladišnim prostorom na 5 nivoa. U cilju što kvalitetnije usluge implementiran je HACCP, sustav automatskog naručivanja roba od dobavljača kao i od kupca prema skladištima i napredni sustav za automatizirano upravljanje skladišnim poslovanjem, WMS. Kompanija Stanić d.o.o. je među prvima u Hrvatskoj cer­tificarala sustav IFS Logistic, početkom 05. mjeseca 2014. Certifikat je odobren od tvrtke TUV NORD, odnos­no njene podružnice TUV Croatia d.o.o. Cilj standar­da IFS Logistic je osigurati sigurnost hrane u cijelom međunarodnom lancu opskrbe. Ovo je jedan od prvih međunarodnih standarda koji je usmjeren na logističke aktivnosti. Potvrda IFS-a jamči kupcima velikih trgov­ačkih lanaca i međunarodnih tvrtki sigurnost isporučene (kupljene) hrane.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

0 h
Dostava
0
Rashladnih komora
0
Distributivnih centara
0
Gradova
+ 0
Vozila

Usluga po mjeri

Ambijentalno skladištenje

  • WMS (Warehouse Management System = sistem za upravljanje skladišnim procesima) omogućava navođenje ruta za pripremu robe, kontinuiranu optimizaciju rasporeda, te automatizirano dopunjavanje zaliha
  • Puna podrška u upravljanju dokumentacijom i razmjeni podataka uz povezivanje sa EDI (Eletronic Data Interchange) sa drugim softverima
  • Izrada ulazno-izlazne skladišne dokumentacije
  • Transparentno i prilagođeno izvještavanje i praćenje
  • Razdvajanje robe po grupama i sektorima u skladu sa zakonskim propisma
  • Kratkoročno i dugoročno skladištenje hlađene i zamrznute robe uz neprekidno očuvanje hladnog lanca, praćenje i dokumentiranje temperature prema standardima HACCP, IFS, ISO9001
Stanic_skladiste-najam
Naši

Distributivnicentri

DC Zagreb počeo je s radom 1994. godine i smješten je uz Slavonsku aveniju na istočnom dijelu ulaza u Zagreb. Trenutno je zaposleno preko 120 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 6750 m2najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Zagreb iznosi preko 120 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Zagreb svakodnevno distribuira proizvode na više od 2000 lokacija

DC Rijeka počeo je s radom 1999. godine i smješten je u industrijskoj zoni Marinići, blizu Riječke zaobilaznice. Trenutno je zaposleno 20 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 1500 m2najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 300 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Rijeka iznosi preko 20 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Rijeka svakodnevno distribuira proizvode na više od 600 lokacija.

DC Pula počeo je s radom 2002. godine i smješten je u Vodnjanu na prometnici Pula – Rovinj u blizini Istarskog ipsilona. Trenutno je zaposleno gotovo 30djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 1000 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 410 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Pula iznosi preko 30 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Pula svakodnevno distribuira proizvode na više od 900lokacija.

DC Zadar počeo je s radom 2002. godine. Trenutno je zaposleno gotovo 20 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na više od 500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 150 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Zadar iznosi preko 20 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Zadar svakodnevno distribuira proizvode na više od 400 lokacija.

Trenutno je zaposleno 27 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na više od 2000 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 1200 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Split iznosi preko 30 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Split svakodnevno distribuira proizvode na više od 700 lokacija.

DC Dubrovnik počeo je s radom 2004. godine. Trenutno je zaposleno 12 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na više od 500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 100 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Dubrovnik iznosi preko 10 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Dubrovnik svakodnevno distribuira proizvode na više od 200 lokacija.

DC Osijek počeo je s radom 2000. godine i smješten je na ulazu u Osijek iz smjera Vukovara. Trenutno je zaposleno preko 20 djelatnika, od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 1500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 300 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Osijek iznosi preko 20 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Osijek svakodnevno distribuira proizvode na više od 1000 lokacija. 

Sigurnosni

ISSOCertifikati