Kontaktirajte nas

Skupa
do uspjeha

Imate pitanje, kritiku ili povratnu informaciju? Želimo ih čuti. U nastavku ćete pronaći nekoliko načina na koje nas možete kontaktirati. Također možete stupiti u kontakt s nama koristeći kontakt formu u nastavku.

  Kontakt

  Stanić d.o.o.

  Sjedištekompanije

  Sjedište kompanije Stanić d.o.o. nalazi u Kerestincu na samom ulazu u Zagreb sa zapadne strane i direktno je cestovno povezan prema zapadu autocestom prema Europi, odnosno Ljubljani i Mariboru te najmodernijim prometnicama prema istoku i jugu Hrvatske.  Da bi smo Vam se približili na što jednostavniji način u nastavku smo Vam osigurali nekoliko načina na koje nas možete kontaktirati.

  Distribucijski centri

  Poslovnejedinice

  Našu poslovnu priču započeli smo u Zagrebu, u poslovnim prostorima koji su i za tadašnja mjerila bili više nego skromni. Postepenim napretkom javila se potreba za stvaranjem distribucijskih centara koja će imati funkciju olakšavanja i ubrzavanja procesa distribucije. U nastavku možete pronaći detalje o lokacijama i kontaktima naših distribucijskih centara.

  Stanic-dc-zagreb

  Dc Zagreb

  Slavonska avenija 22, 10 000 Zagreb
  Stanic-dc-zadar

  Dc Zadar

  Uvala Bregdeti bb, 23 000 Zadar
  Stanic-dc-osijek

  Dc Osijek

  Vukovarska 318, 31 000 Osijek
  Stanic-dc-split

  Dc Split

  Bana Jelačića 18, 21 204 Dugopolje
  Stanic-dc-pula

  Dc Pula

  Via G A Dela Zonca bb, 52 215 Vodnjan
  Stanic-dc-dubrovnik

  Dc Dubrovnik

  Gornja Čibača 16, 20207 Mlini
  Stanic-dc-rijeka

  Dc Rijeka

  Marinići bb, 51216 Viškovo
  Naše poslovanje

  Poslovnejedinice

  Osim naših glavnih distribucijskih središta, u svom poslovanju imamo i naše maloprodaje, pod brendom Diskont Stanić, kao i posebnu stranicu posvećenu svjetskim brendovima sladoleda. Također, nudimo i kompletnu logističku uslugu.

  Stanić, društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu, proizvodnju i distribuciju mesa i suhomesnatih proizvoda. |Skraćeni naziv: Stanić d.o.o. Kerestinečka cesta 57/A, Kerestinec 10 431 Sveta Nedelja, Hrvatska
  |OIB: 50056415529 | Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080060113